parallax background
 
HÁZAMLESZ.HU CSAPATA AZ ÖN KÉNYELMÉÉRT

Tapasztalt kivitelező csapat, aki kompromisszumok nélkül épít minőségi könnyűszerkezetes ECO házakat

25 év szakmai tapasztalat

A QUAESTUM CONSULT Kft. tulajdonosa és munkatársai 1993 óta vannak jelen a kivitelezésben. Több mint 25 éves szakmai tapasztalat garancia a legmagasabb szintű minőségi kivitelezésre.

Legmodernebb SIP technológia

A legmodernebb könnyűszerkezetes SIP technológiát felhasználva Structural Insulated Panel (SIP)-ből készítjük ECO házainkat. A SIP panelből készült házaink ÉMI engedéllyel rendelkeznek.

Számunkra rendkívül fontos a Megrendelőink elégedettsége, ezért rendkívüli figyelmet fordítunk a felhasznált alapanyag minőségén túl a kivitelezés minden fázisára.


Minőségi munkát végzünk minőségi alapanyagokból, összehangolt munkával és folyamatos minőségellenőrzéssel, minden egyég technológiát maga mögött hagyó extrém rövid kivitelezési határidővel.


Szolgáltatásaink:

  • Tervezés egyedi igények szerint.
  • Terv adaptálás minta tervek alapján.
  • Engedélyeztetési eljárások.
  • Gépészeti, villamos tervezés.
  • Szerkezetépítés.
  • Szerkezetkész kivitelezés.
  • Emelt szintű szerkezetkész kivitelezés.
  • Kulcsrakész kivitelezés.
 
HÁZAMLESZ.HU CSAPATA AZ ÖN KOMFORTJÁÉRT

Tapasztalt kivitelező csapat, aki a minőségi kivitelezés elkötelezettje

50%

Fenntartási költség

Elkészült ECO házaink kiemelkedő komfortérzettel rendelkeznek, a hagyományos építkezésnél lényegesen gyorsabban és költséghatékonyabban készülnek, minimális hulladékkal, energiatakarékos, könnyűszerkezetes ház, mely környezettudatosság szempontjából is megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek.

A könnyűszerkezetes SIP házak a modern technológiából adódóan jóval kevesebb energia felhasználásával élhetők mint más könnyűszerkezetes vagy téglából készült házak. Az energiatakarékos megoldásnak köszönhetően, Ön egész életében magára és családjára gondolhat. Kötelező havi kiadásait átütemezheti a kikapcsolódásra vagy egy másik jövedelmező befektetésre.