SIP PANEL - ECO HÁZ

Könnyűszerkezetes SIP elemekből készült szerkezetkész, emelt szintű szerkezetkész és kulcsrakész házak, üzletek vagy raktárak minőségi kivitelezése.

Structural Insulated Panels System, ami megváltoztatta az építkezés minden mozzanatát.A hagyományos építkezésnél jóval gyorsabban és költséghatékonyabban felépíthető, energiatakarékos ház, amely megfelelő életteret biztosít a család minden tagjának, a család igényeinek megfelelően.


Modern technológia


SIP technológia a '30-as évek óta ismert építkezési módszer.

SIP PANEL

A világszerte ismert Structural Insulated Panel (SIP) építőpanelt alkalmazzuk

Structural Insulated Panel (SIP panel) két OSB4 építőipari minőségű lapból, hőszigetelő habból égéskésleltető adalékkal, speciális ragasztással és préseléssel előregyártott építőpanel. A SIP panelhez tartozik egy precízen kialakított összeszerelési rendszer, melyet cégünk is minősítéssel használ. Kulcsrakész házainkat akár 4-6 hónap alatt felépítjük. Olyan szakemberek építik meg az Ön házát, akik építési tapasztalattal rendelkeznek és külön szakképzésben részesültek a SIP technológiából.

A mérnöki pontosságú gyártásnak köszönhetően, nincs extra hulladék és annak elszállításával járó költség. Tiszta, rendezett környezetben építjük fel otthonát.

 
SIP PANEL

A SIP panellel készült ECO házaknak óriási előnyük van más technológiával készült épületekkel szemben.


 

SIP panelből készült könnyűszerkezetes házak építési fázisai

A szerelőbetonra történő SIP panelek precíz rögzítése a kivitelezése alapköve. A kivitelezés időjárástól független.

Gyors és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az átadás ideje sokkal rövidebb mint más alapanyagból készült épületeknél. Gyors engedélyezési folyamatok.

Modern technológiával épített SIP épületek minimális hőhidat képeznek. Ez az egyik oka, hogy házaink mind energiatakarékosak. Költséghatékony fenntartás.

A korszerű szeglemezes rácsos tartós tetőszerkezet roncsolásmentes kapcsolatot biztosít a tető elemeinek. A tetőszerkezet a technológiából adódóan egyszerű és bonyolult tetőidomokból is állhat. Emellett egyedi, helyszínen ácsolt tetőszerkezeteket is készítünk.

Technológia

Ezen eljárással készült lakások olcsóbbak, mint az átlagos téglaházak, a fűtési költségeik lényegesen alacsonyabbak. Új, környezetbarát és energiatakarékos építési technológia jelent.

Bővebben>>

Árajánlat

Akár hitelre, akár készpénzért vásárol tőlünk épületeket, Ön egyszerűen és előre kiszámolhatja várható költségeit, bújtatott kiadások nélkül. Típusházaink tervezési költségét cégünk átvállalja, Önnek egyedül az ingatlanhoz kell igazíttatnia otthonát.

Nézze meg milyen költségek mellett épülhet a jövő háza. Vegye fel velünk a kapcsolatot ha szükségesnek tartja a hitel felvételét.

Árkalkulátor>>

Típusházak

Előre megtervezett, minden vágyat kielégítő házaink között megtalálhatja az Önnek legideálisabb tervet. Amennyiben szükségesnek tartja további módosításokat is kérhet vagy megálmodhatja saját SIP panelből készült ECO házát.

Varibilitás és stabilitás minden, általunk tervezett SIP házunkra jellemző.

Típusházak>>

Kapcsolat

Amennyiben megtetszet bármelyik típusházunk és az Ön által előkalkulált ár is megfelelő az Ön részére, ne habozzon, kösse le házának kivitelezését egy megbízható, határidőket betartó céggel.

Büszkék vagyunk a több évtizedes tapasztalatra, amit az építüiparban, folyamatosan fejlődő szakmeberekkel végzünk.

Kapcsolat>>